7 mei 2024
Beweegmiddagen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in Sittard

Op woensdag 5, 12 en 19 juni vinden in Sittard van 14 tot 15.30 uur drie beweegmiddagen plaats. Tijdens deze middagen staat bewegen centraal. Na een gezamenlijke ontvangst met koffie en thee begeleiden medewerkers van Ecsplore de mensen met dementie op laagdrempelige en plezierige wijze tijdens beweegspellen. Ondertussen kunnen mantelzorgers hun ervaringen met elkaar delen en voor deskundige informatie en tips terecht bij de mantelzorgconsulent. Deelname is gratis.

Op 5 juni is bovendien een casemanager dementie aanwezig en op 12 juni een ergotherapeut met specialisatie dementie. Tijdens de derde sessie op 19 juni gaat de hele groep samen bewegen, zodat de oefeningen en spellen ook in de thuissituatie kunnen worden gedaan.

Locatie
Ontmoetingscentrum Odasingel90, Odasingel 90 in Sittard.

Meer informatie of aanmelden?
Neem dan contact op met Marjon Hermans-Schmeetz, mantelzorgconsulent van het Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek. Marion is per e-mail bereikbaar via mantelzorg@piw.nl of telefonisch via 046-457 57 00.

De beweegmiddagen worden georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek, Knooppunt Informele Zorg en Ecsplore.

naar overzicht ››