17 juni 2024
Doe mee aan leuke activiteiten in de zomerperiode

Van woensdag 10 juli t/m donderdag 15 augustus organiseert Ecsplore, samen met verschillende partners in de Westelijke Mijnstreek, het jaarlijkse zomerprogramma voor volwassenen en senioren. Zes weken die in het teken staan van samen bewegen, leren en cultureel bezig zijn. U kunt alleen komen of samen met een vriend(in), buurman/-vrouw of uw partner; het wordt gegarandeerd een gezellige zomerperiode. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u meedoet.

Wat kunt u van het zomerprogramma verwachten?
De activiteiten vinden plaats in Sittard, Geleen, Born, Stein en/of Buchten. Bewegen, een gezonde leefstijl en cultuur staan centraal. Denk hierbij aan een jeu de boules toernooi, een Tai Chi-les, wandelen door geheime tuinen en monumenten bekijken, actief bezig zijn tijdens een les spinning, aquavitaal of klimmen, een workshop schilderen of tas bedrukken, en nog veel meer. Dit alles zorgt voor leuke, gezellige én nuttige tijdsinvulling in de zomerperiode.

Meer informatie
Interesse? Schrijf u dan snel in want er is een maximum aantal deelnemers per activiteit. Kijk hiervoor op de website van Ecsplore. Hier leest u ook meer informatie over de activiteiten, locaties en tijden.

naar overzicht ››