2 mei 2024
In gesprek over dementie tijdens Alzheimer Café op 21 mei

Op dinsdag 21 mei vindt weer een editie van het Alzheimer Café Sittard-Geleen plaats. Het thema van deze avond is ‘Wat is dementie?’. Wanneer spreken we van dementie? Welke vormen van dementie zijn er en waaraan is (beginnende) dementie te herkennen? Marion Vromen, sociaal geriater en als arts gespecialiseerd in dementiezorg verbonden aan Zuyderland GGz, gaat met aanwezigen in gesprek en licht deze vragen en meer toe. De avond begint om 19.00 uur in Odasingel90 in Sittard.

U bent, samen met uw naaste(n), welkom. Ook als beroepskracht of belangstellende bent u uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek en eventueel uw kennis of ervaring te delen.
De inloop is vanaf 19.00 uur, het programma eindigt rond 21.00 uur. Elke derde dinsdag van de maand bent u van harte welkom om deel te nemen aan themagesprekken rondom dementie. Aanmelden is niet nodig, toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is een samenwerking van Knooppunt Informele Zorg, De Brug, Hulp bij Dementie Westelijke Mijnstreek en Alzheimer Nederland. Voor vragen, opmerkingen of onderwerpen voor volgende bijeenkomsten: neem contact op met de coördinator van het Alzheimer Café, Ria Schrijen via r.schrijen@thcdebrug.nl.

naar overzicht ››